|

Ontvang vergelijkbare banen in je e-mail voor

Brand Manager (natuurlijke cos...

Monster
 
 
 
 

Samenvatting

Bedrijf
Imkerij de Traay B.V.
Locatie
Lelystad, FL 8211
Branche
Cosmetica en persoonlijke verzorging
Productie - overige
Productie - voedsel en drank
Type baan
Fulltime
Vast dienstverband
Relevante werkervaring
Minimaal 7 jaar
Opleidingsniveau
HBO
Carrièreniveau
Midcareer (ervaren)

Brand Manager (natuurlijke cosmeticaproducten en honing)

Over de vacature

Profiel onderneming

 

Onze opdrachtgever, Imkerij de Traay B.V., iseen succesvolle producent van honing en honing gerelateerde producten. Zij is opgericht in 1977 en gevestigd in Lelystad. Er zijn circa 50 medewerkers werkzaam. Imkerij de Traay koopt biologische, ruwe honing in over de hele wereld. Daarbij wordt er alleen samengewerkt met imkers die geen antibiotica en chemische middelen gebruiken. De ruwe honing wordt in de fabriek in Lelystad verwerkt tot een eindproduct en afgevuld in uiteenlopende verpakkingen. De honing wordt verkocht via een aantal kanalen: de reform- en natuurwinkels worden bediend met het merk de Traay, de supermarkten met private label producten en het merk Melvita. Daarnaast wordt de industrie beleverd met bulk verpakkingen. Naast honing verkoopt zij biologische stroop en siropen en natuurlijke cosmeticaproducten (BeeHonest) op basis van honing. De belangrijkste afzetgebieden zijn de Benelux, Frankrijk en Duitsland. Export bedraagt nu circa 20% van de omzet en naar verwachting zal dit percentage de komende jaren fors stijgen. Imkerij de Traay onderscheidt zich door haar kwaliteit, innovatief vermogen en de grote range aan verschillende honingsoorten (meer dan 40). De afgelopen 15 jaar is het bedrijf sterk gegroeid en een zeer belangrijke toonaangevende speler in de markt geworden. De cultuur is open, direct, ambitieus en de sfeer is goed. Het bedrijf is door de gerealiseerde groei in een andere fase terecht gekomen. Om hier verder vorm aan te geven en weer een volgende stap te kunnen maken zijn wij voor onze opdrachtgever op zoek naar een gedreven

 

 

BRAND MANAGER 
(natuurlijke cosmeticaproducten en honing)

 


Profiel functie

 

Als Brand Manager word je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van het marketingbeleid en het verbeteren van de marktpositie van Imkerij de Traay. Samen met een collega Brand Manager hebben jullie de verantwoordelijkheid over de marketing van het natuurcosmetica merk Bee Honest en deels de honing productlijnen. Als Brand Manager ben je in de volle breedte van het marketing vak actief. Je bent verantwoordelijk voor:
-          productontwikkeling en de lancering van nieuwe producten;
-          optimalisatie van het huidige assortiment;
-          verpakkingen;
-     marketingcommunicatie richting de consument o.a. door middel van online marketing en social media en het ontwikkelen van campagnethema’s, POS materialen, brochures en nieuwsbrieven;
-        marketingcommunicatie richting de handel/retail o.a. door middel van het organiseren van beurzen en events;
-          ondersteuning van de verkoopafdeling bij hun propositie richting klanten.

In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de Algemeen Directeur en werk je nauw samen met de verkoopafdeling.

 

 

Profiel kandidaat

 

Om deze functie succesvol te kunnen uitoefenen, beschik jeovereen opleiding in marketing/communicatie op HBO of Academisch niveau. Je hebt minimaal 7 jaar ervaring in een soortgelijke functie bij een internationale speler in de FMCG wereld. Daarnaast beschik je over state-of-the art kennis van online marketing en heb je affiniteit met biologische producten en natuurlijke verzorgingsproducten. Je bent cijfermatig en commercieel sterk en in staat om trends in de markt te onderkennen. Je bent creatief, ondernemend en communicatief sterk. Tevens werk je accuraat en resultaatgericht. Je beheerstde Engelsetaal, kennis van het Frans is een pre. Tot slot ben je woonachtig op bereisbare afstand van Lelystad.

 

 

Geboden wordt

 

Een interessante functie in een dynamische MKB omgeving. Je maakt onderdeel uit van een succesvol bedrijf met ambitie, een goede reputatie, gericht op duurzame groei en een prima werksfeer. In deze verantwoordelijke functie krijg je de kans een belangrijke bijdrage te leveren aan het succes van Imkerij de Traay. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform.

 

Vacaturetools

  • Volg bedrijf
    Je informatie mag gedeeld worden met het bedrijf.
  • Volg bedrijf
  • Print
  • Opslaan
  • Delen
  • Klacht melden