|

Ontvang vergelijkbare banen in je e-mail voor

BIM Modelleur

Als je verder gaat, ga je akkoord met het gebruik van cookies door Monsterboard en ga je akkoord met de Gebruiksvoorwaarden en Privacyverklaring van Monsterboard.
 
Adecco Group

Zet ons voor jou aan het werk!

Ajilon verbindt vakspecialisten met organisaties. Profit en non-profit. Wij zorgen voor een optimale samenwerking. In allerlei vormen. Want het moet passen. Het kan tijdelijk of structureel zijn. Op project- of interim basis. Traineeships. Werving & Selectie. Wij ondersteunen freelancers. Mogelijkheden? Ja. Maar wat past jou? Door heel Nederland hebben wij vakexperts.Zij zijn deskundig. Dus: jij praat met jouw soort mensen. Dat is wel zo prettig. Wij doen niet alles, maar wel waar wij goed in zijn. Daarom zijn wij alleen actief in: IT, Engineering, Finance en Technology. Maar desondanks: veel disciplines en specialismen. Wij geven Young Professionals houvast bij hun kickstart. Wij dagen ervaren specialisten uit. Topprestaties. Wij bieden vasthoudende freelancers uitdagende opdrachten.

BIM Modelleur

 

Status:  Fulltime Vast dienstverbandBIM ModelleurRe

BIM MODELLEUR

Locatie                                  : Omgeving Amsterdam   

Referentienummer            : 11.992.807        

 

Ben jij de BIM Modelleur die goed uit de voeten kan met het ontwerpen en tekenen van gebouwgebonden installaties in 3D en vind je het een uitdaging om je kennis van BIM te delen met collega’s? Dan ben jij de aangewezen persoon voor deze vacature.

 

Functieomschrijving

 

Je voert zelfstandig al het projectmatige ontwerp- en teken uit ten behoeve van elektrotechnische-, werktuigbouwkundige- en regelinstallaties met behulp van BIM software. Dit zijn Multi-T projecten binnen de utiliteit, bijvoorbeeld: ziekenhuizen, datacenters of kantorencomplexen.

Naast het ontwerpen met BIM ontwerp je ook met de reguliere Autocad en Stabicad programma’s.
Aangezien je kennisdrager bent op dit gebied draag je je kennis van het werken met deze methode over naar je collega’s op de afdeling.

 

Functie eisen

 

Om in aanmerking te komen voor de functie van BIM Modelleur voldoe je aan de volgende functie-eisen:

 

·         je beschikt voer een afgeronde technische opleiding op minimaal HBO niveau richting werktuigbouwkunde, elektrotechniek of installatietechniek;

·         je hebt enkele jaren ervaring in het tekenen en ontwerpen van gebouw gebonden installaties en hebt al kennis opgedaan van de BIM methodiek en ervaring met het werken in BIM Software bijvoorbeeld REVIT MEP;

·         communicatief ben je zeer vaardig, je bent creatief in het bedenken van oplossingen en je zoekt continue naar vernieuwing;

·         en als collega ben je betrokken en gedreven en heb je een flexibele instelling.


Bedrijfsprofiel

 

Onze opdrachtgever loopt voorop in het bedenken van duurzame technologie. De implementatie van de ontwerp- en procesmethode BIM (Building Information Modelling) op de afdeling engineering is hier een goed voorbeeld van. Voor het ontwerpteam van onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een modelleur/tekenaar met ervaring in het modelleren met BIM.

 

Bij gebleken geschiktheid bestaat de mogelijkheid tot een vaste aanstelling bij onze opdrachtgever.

 

Wat bieden zij?

Je werkt altijd in een klein team, in een cultuur die no-nonsense en informeel is. Collega’s zijn betrokken, en durven dingen met elkaar te delen. Ook buiten werktijd trekken collega’s bij onze opdrachtgever veel met elkaar om. Een grote groep medewerkers werkt onder andere om die reden ook al jarenlang bij onze opdrachtgever.

 

Onze opdrachtgever biedt een dienstverband van 40 uur per week met een aantrekkelijk salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Tevens bieden ze een goede ziektekostenregeling en uitgebreide opleidingsmogelijkheden en wordt ook je pensioen goed geregeld. Tot slot heb je met 37 vrije dagen naast je werk veel vrije tijd.

 

Ajilon Engineering Professionals

 

Wij leveren engineeringdiensten op het gebied van installatietechniek, machinebouw, bouwkunde en industriële automatisering.

 

Ajilon Engineering Professionals staat voor team spirit, verantwoordelijkheid, ondernemerschap, klantgerichtheid maar vooral plezier in je werk.


Interesse?

Voor meer informatie betreffende deze functie kun je contact opnemen met Leslie van den Heuvel op het telefoonnummer 06-10976795.

Herken je jezelf in bovenstaand profiel? Solliciteer nu via onderstaande sollicitatiebutton en je ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie op je sollicitatie.

Kijk Voor meer bedrijfsinformatie op www.ajilon.nl

 

solliciteer


Aanvullende Informatie

Status:  Fulltime Vast dienstverband
Referentie nr:  11.992.807-LEHEEL
Categorie:  Technisch


Contactinformatie

Bedrijf:  Ajilon Engineering, part of Adecco Group Nederland
E-mail:  Solliciteer


  • © 2013 Adecco Group Nederland