|

Ontvang vergelijkbare banen in je e-mail voor

Agile Tester (Hightech, Specfl...

Computer futures banner

Agile Tester (Hightech, Specflow)

Apply Now

Dit softwarehuis maakt hoogwaardige software voor multinationals met als doel om hun goederen voorraden te optimaliseren. Dit doet men in zeer professioneel ingerichte software afdeling. Om de kwaliteit van de software te waarborgen en/of te verbeteren, moet je test omgeving op orde zijn. Dat is het geval bij deze organisatie, omdat kwaliteit bij hen voor alles gaat.

Test Automation Engineer

(Agile, Specflow, Cucumber)

Den Haag, Zuid Holland


Hier werk je als geautomatiseerd Agile tester aan een complexe stuk .NET software wat wereldwijd wordt gebruikt. Binnen dit bedrijf wordt volledig via Agile/Scrum gewerkt. De afdeling bestaat uit 10 teams, die multidisciplinair zijn ingericht. Jij komt in één van de teams terecht, waar rekening wordt gehouden met jouw karakter/persoonlijkheid. Dat betekent niet dat er nooit wordt gewisseld, maar vastigheid is ook belangrijk om de 'velocity' hoog te houden. Waar krijg jou nou zoals mee te maken?:

- Overzien van QA proces binnen het team
- Opstellen en uitvoeren van testen (integratie, regressie, systeem)
- Initiëren van geautomatiseerde test cases
- Nauwe samenwerking met de product owners, ontwikkelaars en scrum masters

Het gaat om een C# .NET omgeving waar men gebruik maakt van o.a. nUnit als test framework. Daarnaast zal je de geautomatiseerde test tools tegenkomen als Specflow. Bij voorkeur heb je hier ook ervaring mee, maar dat is geen vereiste. Andere tooling als Cucumber en Testcomplete voldoen ook. Vanwege de complexiteit van de omgeving, heb je bij voorkeur ruim 2-3 jaar ervaring als tester.

Wat krijg je als Agile tester aangeboden:
-
Salaris range van 40.000 EUR - 60.000 EUR
- Uitgebreide secundaire voorwaarden (zorgpremiebijdrage, pensioenregeling, bonussen)
- Opleiding- en trainingsmogelijkheden
- Sparren met slimme collega's die jou beter maken

Solliciteren op deze functie?
Stuur jouw cv naar j.fesehasion @ computerfutures.nl of bel 010 206 9800 voor meer informatie. Heb je nog niet alle ervaring, neem dan alsnog contact met mij op.


Apply Now
Samenvatting
 • Bedrijf
  Computer Futures
 • Locatie
  Den Haag, ZH 2585JB
 • Status
  Fulltime Tijdelijk / Projectbasis
 • Categorie
  IT / Software Development
 • Opleidingsniveau
  HBO
 • Plaatsingsdatum
  20/03/2017
Over Computer Futures
Computer Futures is een internationaal recruitmentbureau gespecialiseerd in de bemiddeling van tech-professionals. We bemiddelen voor zowel vaste dienstverbanden als tijdelijke functies.

Onze recruitment consultants zijn allen gespecialiseerd in een bepaald domein en houden constant de ontwikkelingen in de markt in de gaten. Bovendien hechten wij veel waarde aan langetermijnrelaties. We investeren tijd in onze contacten zodat wij hen écht leren kennen en wij zo goed mogelijk in hun recruitmentbehoeften kunnen voorzien. Meer weten over ons? Klik dan hier.