|

Ontvang vergelijkbare banen in je e-mail voor

Administratief medewerker ware...

Adecco Recruitment banner1Adecco Recruitment banner2Adecco Recruitment banner3

Administratief medewerker warehouse

Apply Now

Bedrijfsprofiel:

CEVA Logistics, een van 's werelds grootste non-asset based supply chain management bedrijven, ontwerpt en implementeert vooraanstaande oplossingen voor grote en middelgrote nationaal en internationaal opererende ondernemingen. Ongeveer 42.000 betrokken medewerkers leveren effectieve en robuuste supply chain oplossingen in contract logistics, freight en transport management voor uiteenlopende sectoren. CEVA gebruikt haar operationele expertise om best-in-class diensten te leveren via haar geïntegreerde netwerk in meer dan 170 landen.

CEVA heeft een heldere visie. Ze willen de most admired company in de supply chain industrie zijn. Om dit te bereiken is CEVA  op zoek naar gemotiveerde en getalenteerde collega’s die een uitdagende baan in de logistiek nastreven. Als wereldwijde speler kan CEVA je een interessant carrièrepad bieden met tal van mogelijkheden binnen de Benelux, maar ook daarbuiten.

Functieomschrijving:

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van diverse administratieve taken ter ondersteuning van de operatie in het warehouse. Je registreert pre-alerts, boekt en checkt orders in het warehouse management system of geeft orders vrij voor de Outbound afdeling. Daarnaast bewaak je de retouren in goed overleg met de klant en regel je de spoed vervoeren. Verder is het aanmaken van export documenten ook onderdeel van je functie.

Team
Je rapporteert aan de Warehouse Supervisor en werkt in een team van administrative employees operations. Daarnaast schakel je ook regelmatig met je collega’s op de werkvloer van het warehouse.

Functie eisen:

 • Je beschikt over enkele jaren administratieve werkervaring in een logistieke omgeving. 
 • Wat wij je bieden is een uitdagende functie waarin je jezelf snel ontwikkelt. 
 • Minimaal een afgeronde MBO 4 opleiding in administratieve of logistieke richting. Een HBO opleiding is een pré.
 • Goede kennis van de Engelse taal is belangrijk.

Opleidingsniveau:

MBO

Locatie van de functie:

MAARSSEN

Salarisindicatie:

Het salaris voor deze functie bedraagt €10.59 bruto per uur exl. eventuele reiskostenvergoedingApply Now
Samenvatting
 • Bedrijf
  Adecco
 • Locatie
  Maarssen, UT 3606
 • Status
  Fulltime Tijdelijk / Projectbasis
 • Categorie
  Administratief / Secretarieel
 • Opleidingsniveau
  MBO
 • Relevante werkervaring
  Minimaal 2 jaar
 • Carriereniveau
  Startfunctie (weinig ervaring)
 • Plaatsingsdatum
  8-12-2016
Over Adecco Group Nederland
Adecco Group Nederland zet haar expertise in voor passende verbintenissen tussen mensen en bedrijven. Onze gepassioneerde medewerkers toetsen de wensen en mogelijkheden van kandidaten aan specifieke behoeften van internationale en lokale bedrijven en instellingen. Zij doen dit vanuit de overtuiging dat waardevol werk bijdraagt aan de kwaliteit van het leven.

Met als resultaat: better work, better life

Onze kernservices (uitzenden, detacheren, payroll services, recruitment & selection, testing solutions, training & opleiding, outplacement en international mobility) worden waar mogelijk ondersteund door een verscheidenheid aan specifieke HR services en geavanceerde IT-systemen.